Göreme'de Çocuk Parkları Yapımı Sona Erdi

Göreme  Belediye Başkanı Nuri Cingil, yeni çocuk parkları yapımının sona erdiğini söyledi·.

Afat mahallesi, orta mahalle, Gafelli mahallesi ve Göreme ilkokul ve ortaokulun oyun alanına çocuk parkı  Mahalleler ve okul için  gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde oyun parkı yetersiz olan alanlara yeni oyun parkları yapılarak vatandaşlardan gelen isteklere cevap verilmeye çalışıldığını ifade eden Cingil, "Hangi mahallemizin ne ihtiyacı varsa yapıyoruz. Bütçe ve imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak Beldemize sosyal tesisler, yollar, kaldırımlar ve parklar kazandırıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın nefes alacağı ve dinlenebileceği sosyal alanlar oluşturmak. Göreme’de daha yaşanabilir bir hale getirmek ve yavrularımıza en tabi hakları olan oyun oynama imkanı sağlamak için yeni parklar yapmaya devam edeceğiz." Dedi.