Göreme Bursa 3. Anadolu Günlerine katıldı

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ’3.Anadolu Günleri’ başladı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu’nun tüm renklerini bir çatı altında buluşturduğu Bursa Anadolu günlerini bu yılda düzenlendi. 29 il olmak üzere 40 bölgeden katılım sağlanan ve gelenekselleşen bu organizasyonda katılan tüm bölgeler kendilerine özgü ürünlerini ve yönlerini tanıtıyorlar.

Nevşehir’den de çok sayıda kamu kurumunun katıldığı Anadolu Günlerinde Göreme Belediyesi de yerini aldı.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in katıldığı organizasyonda Göreme tüm yönleriyle Bursalılara tanıtılıyor.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Anadolu Günleri, 2 Nisan Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.