Başkan Cingil’den Taziye Mesajı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Gülşehirli şehidimiz Şahin Kaya için taziye mesajı yayınladı.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yayınladığı mesajda, “Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’den teröristlerce gerçekleştirilen havan saldırısında şehit olan Gülşehirli Şahin Kaya’ya Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Başkan Cingil mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Dün teröristlerin attığı havan ile Gülşehirli Askerimiz Şahin Kaya şehadet mertebesine ulaşmıştır. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Cenab-ı Allah tan rahmet, kahpece gerçekleştirilen bu saldırılarda yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.”