BAŞKAN CİNGİL’DEN MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Belediye Meclis Üyelerine görevlerindeki başarılar ve emeklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Göreme Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında meclis üyelerine Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil tarafından teşekkür plaketi verildi. Cingil, 2014 yılından bu yana yaptıkları çalışmalarda destek ve emeklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti.
Göreme Belediyesi Meclis Üyeleri Mahmut Kutar, Ahmet Erdoğmuş, Süleyman Yücefaydalı, Hüseyin Ayaş, Mehmet Ali Soydemir, Harun Çardak, Refayi Dağ, Ali Erdoğmuş, İbrahim Budak, plaket veren Başkan Cingil, “5 yıl boyunca icra ettiğiniz bu görev önemli bir görevdi. Evinizin işyerinizin en özel yerinde duracağına eminim. Bu plaketi sizlere vatandaşlarımız adına veriyorum” dedi.
Plaket sunumu ile tüm meclis üyeleri ile birlikte fotoğraf çekildi.