Başkan Cingil öğrencilerin sorularını yanıtladı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Göreme Orta Okulunu ziyaret ederek, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Okul Müdürü Harun Efe ve öğretmenler tarafından ağırlanan Başkan Cingil, burada idareci ve öğretmenlerle bir müddet sohbet edip görüştükten sonra, öğrencilerle bir araya geldi. Konferans salonunda öğrencilerle buluşan belediye başkanına öğrencilerin ilgisi bir hayli fazla olurken, konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Başkan Cingil, belediyeciliğin tanımından ve belediye organlarının nasıl oluştuğuna ve belediye meclisi çalışmalarına kadar birçok konuda örnekli açıklamalar yaptı.

Göreme Belediyesi olarak belde genelinde gerçekleştirdikleri ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Cingil, sunumunun ikinci bölümünde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Göreme Orta Okulu öğrencileri Başkan Cingil’e çeşitli sorular yönelterek merak ettiklerini sordular.

Toplantının bitmesinin ardından öğrenciler, Belediye başkanıyla birlikte toplu fotoğraflar çektirdiler.