Haberler & Duyurular

Göreme'de Çöpler Artık Yeraltı Konteynerlerinde To...

Göreme Belediyesi çöplerin yeraltında modern çöp konteynerleri yardımıyla depolanmasını sağlayan sistemi, kullanıma sundu.

Göreme Belediyesi Aşure İkram Etti

Göreme Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara Merkez Camii önünde aşure ikram etti.

Cuma Namazı Çıkışında Aşure İkramı Yapılacak

Belediyemiz tarafından Muharrem ayı nedeniyle yarın Cuma Namazı çıkışında Merkez Camii önünde Aşure İkramı olacaktır.

Kapadokya Japonya'da tanıtılıyor

Japonya’da Kapadokya standına yoğun ilgi

Detaylar

Başkan Cingil Japonya’da Turizm Fuarına Katılacak.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek olan JATA Turizm Fuarına katılmak için Japonya’ya gidecek.

Bakan Yardımcısı Yayman Göreme’yi Gezdi

Kapadokya 2023 Turizm Çalıştayı için Nevşehir’e Gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman Kapadokya'yı gezdi.

Başkan Cingil’den Zafer Bayramı Mesajı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milletinin özgürlüğünü kazandığı gün olduğunu söyledi.

Belediyemiz Bayrama Hazır

Kurban Bayramı tatilinin on güne çıkarılması nedeniyle Belediyemizde bayram için hazırlıklarını tamamladı.

Başkan Cingil'den Kurban Bayramı Mesajı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kurban Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediyemizde Bayramlaşma

Belediyemizde bayramlaşma töreni Bayramın 3. günü olan 3 Eylül Pazar günü yapılacaktır.

Göreme’de Atlı Okçuluk Yarışması Yapıldı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın Yarı Final B Grubu müsabakaları Göreme’de yapıldı.

Kamuoyu Açıklaması (16.08.2017)

Son zamanlarda yaşanan su sorunu ile ilgili Belediye Başkanımız Nuri Cingil'in açıklaması.